Bouwbedrijf Drachten

Bouwbedrijf in Drachten nodig?

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Drachten dat kan helpen bij nieuwbouw, renovatie of verbouwingen? Dan ben je bij Borger Bouw aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Frieschepalen, op nog geen kwartier afstand van Drachten.

Bouwbedrijf Drachten

Bouwbedrijf Drachten

Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, de renovatie van een toilet of de nieuwbouw van een schuur of tuinhuis, bij ons is alles mogelijk. We werken nauw met je samen om een plan op maat te maken dat past binnen jouw budget en tijdschema.

Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij jou bij elke klus helpen en bieden wij ook advies als je nog twijfels hebt. Heb je een geweldig idee voor een nieuw project en wil je daar misschien meer informatie over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om je te helpen!

Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met vijf verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal. Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen. Als werkvoorbereider en projectleider was hij 10 jaar lang werkzaam voor uiteenlopende projecten in de regio Gorredijk en Lelystad.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Bus Borger Bouw Drachten

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan