Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met 5 verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal.

Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen. Als werkvoorbereider en projectleider was hij 10 jaar lang werkzaam voor uiteenlopende projecten in de regio Gorredijk en Lelystad. En daarna was hij 7 jaar werkzaam als projectbegeleider en werkvoorbereider voor Bouwborg en Rottinghuis waar hij onder andere werkte aan de renovatie van het stadhuis van Groningen.

En in zijn vrije tijd? Kroop het bloed waar het niet gaan kon. Hij verbouwde 2 woningen, renoveerde toiletten, realiseerde badkamers en bouwde kleine en grote schuren.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan