Op zoek naar een bouwbedrijf in Friesland?

Heb je een bouwbedrijf in Friesland nodig? Dan ben je bij Borger Bouw uit Frieschepalen aan het juiste adres! Borger Bouw heeft jarenlange ervaring, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwingen.

Bouwbedrijf Friesland

Borger Bouw is voornamelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe. In Friesland hebben we projecten gerealiseerd in onder andere Kollumerzwaag, Ureterp en Frieschepalen.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Wij komen graag naar je toe om je vrijblijvend te adviseren. Neem dan contact op!

Waarom Borger Bouw?

Met ruim 20 jaar ervaring in vele facetten van verbouw, renovatie, nieuwbouw en onderhoudsprojecten is Borger Bouw een betrouwbare partner voor uw project.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom luisteren we naar jouw wensen en eisen. We werken nauw met je samen om een plan op maat te maken dat past binnen jouw budget en tijdschema.

Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, de renovatie van een toilet of de nieuwbouw van een schuur of tuinhuis, bij ons is alles mogelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wij helpen je bij

  • Verbouw

    Wil je graag je woning verduurzamen, een andere indeling van de woning of de badkamer verbouwen. Wij denken graag met je mee over de keuzes die je kunt maken.

  • Nieuwbouw

    Een nieuwe schuur, aanbouw aan de woning of een compleet nieuwe woning? Wij kunnen je in het gehele proces helpen.

  • Onderhoud

    Een nieuw kozijn, boeidelen die vervangen moeten worden of nieuw tegelwerk? Wij helpen je graag met het onderhoud van je woning.

Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met vijf verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal. Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen. Als werkvoorbereider en projectleider was hij 10 jaar lang werkzaam voor uiteenlopende projecten in de regio Gorredijk en Lelystad.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan