Bouwbedrijf in Leek nodig?

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Leek die jou kan helpen bij nieuwbouw, renovatie of verbouw? Dan zit je bij Borger Bouw aan het juiste adres.

Bouwbedrijf Leek

Wij zijn gevestigd in Frieschepalen, op nog geen 20 minuten afstand van Leek. Met onze ruim twintig jaar aan ervaring zijn wij een geschikte en betrouwbare partner voor jouw volgende project. We hebben in Leek al meerdere projecten uit mogen voeren!

Zoek jij een bouwbedrijf voor jouw project in Leek, schroom er dan niet om om contact met ons op te nemen, wij helpen graag.

 

Waarom Borger Bouw?

Het verbouwen van een badkamer, het vervangen van een houten dakkapel door kunststof of nieuwbouw van een schuur in jouw tuin? Alles is mogelijk bij ons.

Met onze vele jaren aan ervaring kunnen wij jou helpen met elke klus en bieden wij ook een adviserende rol als je er nog niet helemaal over uit bent. Heb jij een gaaf plan voor een nieuw project, bijvoorbeeld in Leek, en heb je daar wellicht vragen bij? Neem contact met ons op en wij helpen graag!

Wij helpen je bij

  • Verbouw

    Wil je graag je woning verduurzamen, een andere indeling van de woning of de badkamer verbouwen. Wij denken graag met je mee over de keuzes die je kunt maken.

  • Nieuwbouw

    Een nieuwe schuur, aanbouw aan de woning of een compleet nieuwe woning? Wij kunnen je in het gehele proces helpen.

  • Onderhoud

    Een nieuw kozijn, boeidelen die vervangen moeten worden of nieuw tegelwerk? Wij helpen je graag met het onderhoud van je woning.

Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met vijf verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal. Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen. Als werkvoorbereider en projectleider was hij 10 jaar lang werkzaam voor uiteenlopende projecten in de regio Gorredijk en Lelystad.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan