Bouwbedrijf Marum

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Marum die kan helpen bij nieuwbouw, renovatie of verbouw? Dan zit je bij Borger Bouw aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Frieschepalen, op nog geen 10 minuten afstand van Marum. Met onze ruim twintig jaar aan ervaring zijn wij een ideale en betrouwbare partner voor jouw volgende project. Zoek jij een bouwbedrijf voor jouw project in Marum, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen graag.

Waarom Borger Bouw?

Het verbouwen van een badkamer, het realiseren van een aanbouw aan de woning of nieuwbouw van een schuur in jouw tuin? Alles is mogelijk bij ons. Met onze vele jaren aan ervaring kunnen wij jou helpen met elke klus en bieden wij ook een adviserende rol als je er nog niet helemaal over uit bent. Heb jij een gaaf plan voor een nieuw project en heb je daar wellicht vragen bij? Neem contact met ons op en wij helpen graag!

Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met vijf verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal. Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan