Bouwbedrijf Oosterwolde

Bouwbedrijf Oosterwolde

Op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Oosterwolde die kan helpen bij nieuwbouw, renovatie of verbouwingen? Dan zit je goed bij Borger Bouw. Wij zijn gevestigd in Frieschepalen, op zo’n 20 minuten afstand van Oosterwolde. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij een uitstekende en betrouwbare partner voor jouw volgende (bouw)project. Als je een bouwbedrijf zoekt voor jouw project in of rondom Oosterwolde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Waarom Borger Bouw?

Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer, plaatsen van een dakkapel of de nieuwbouw van een schuur, bij ons is alles mogelijk. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij jou bij elke klus helpen en bieden wij ook advies als je nog twijfels hebt. Heb je een geweldig idee voor een nieuw project en wil je daar misschien meer informatie over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om je te helpen!

Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met vijf verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal. Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan