Bouwbedrijf Zuidhorn

Bouwbedrijf in Zuidhorn nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Zuidhorn en omgeving? Bij Borger Bouw ben je aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en expertise is Borger Bouw dé partner voor al jouw bouwprojecten, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwingen.

Bouwbedrijf Zuidhorn

Wij zijn gevestigd in Frieschepalen, op slechts 20 minuten afstand van Zuidhorn. Borger Bouw is voornamelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe.

We hebben in Zuidhorn en het naastgelegen Briltil al meerdere projecten uit mogen voeren. Waaronder het bouwen van een schuur, het renoveren van een toilet en gang. en het realiseren van een aanbouw.

Borger Bouw schuur te Zuidhorn
Borger Bouw

Waarom Borger Bouw?

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom luisteren we naar jouw wensen en eisen. We werken nauw met je samen om een plan op maat te maken dat past binnen jouw budget en tijdschema.

Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, de renovatie van een toilet of de nieuwbouw van een schuur of tuinhuis, bij ons is alles mogelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wij helpen je bij

  • Verbouw

    Wil je graag je woning verduurzamen, een andere indeling van de woning of de badkamer verbouwen. Wij denken graag met je mee over de keuzes die je kunt maken.

  • Nieuwbouw

    Een nieuwe schuur, aanbouw aan de woning of een compleet nieuwe woning? Wij kunnen je in het gehele proces helpen.

  • Onderhoud

    Een nieuw kozijn, boeidelen die vervangen moeten worden of nieuw tegelwerk? Wij helpen je graag met het onderhoud van je woning.

Het ontstaan van Borger Bouw

Het zat er al vroeg in, op jonge leeftijd bouwde Eddy de grootste boomhut van Groningen met vijf verdiepingen. Hij had dan ook in zijn vader, die het huis volledig aan het verbouwen was, een goed voorbeeld en vooral een handige bron van materiaal. Na vele jaren vakantiewerk op de bouw en het afronden van de opleiding bouwkunde begon de carrière van Eddy bij bouwbedrijf Van Wijnen. Als werkvoorbereider en projectleider was hij 10 jaar lang werkzaam voor uiteenlopende projecten in de regio Gorredijk en Lelystad.

Begin 2022 besloot Eddy om van zijn professionele hobby zijn beroep te maken en het bureauwerk achter hem te laten. Met Borger Bouw is hij actief in Groningen, Friesland en Drenthe en kan hij je helpen bij verbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Borger Bouw

Neem contact op

Laat je telefoonnummer achter via het contactformulier en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan